scouts-logo-fleur-wide

...

Quiz en eetavond afgelast Feb. 5, 2019

Door een lage opkomst hebben we besloten om de quiz en eetavond van komende zaterdag (09/02) af te lassen. Maar niet getreurd: we zullen de quiz vervangen door enkele andere kleinere evenementen, en deze keer met een tijdige bekendmaking. Meer info daarover volgt nog.

Quiz- en eetavond: 9 februari Jan. 22, 2019

Die tijd van het jaar is aangebroken: gure winden waaien, liefst recht in ons gezicht, de temperaturen nemen een extra dipje, en nu sneeuwt het ondertussen ook. Kortom: de perfecte tijd om te quizzen! Daarom organiseert Sint-Jacob op zaterdag 9 februari een quiz, mét eetavond - want tijd om te eten is het wel vaker. We trappen (of happen) de avond af met hamburgers om 17u30, en om 19u beginnen we met de quiz. Alles zal zich afspelen op ons oude vertrouwde lokaal, op parochiaanstraat 12.

Inschrijven voor de quiz met een team van maximum 6 personen kan voor €20. Voor €8 ben je ingeschreven voor de eetavond, bestaande uit hamburgers en koude schotel. Voor vegetariërs voorzien we een vegetarische hamburger, en voor iedereen een gezellige avond. De winst gaat naar de aankoop van nieuw sjorhout.

Wil je graag je kennis beproeven samen met vrienden, familie, en andere Sint-Jacob-ers, en/of heb je gewoon zin in hamburgers? Aarzel dan niet, en stuur een mailtje naar groepsleiding@sint-jacob.be, of vul ons online formulier hier in: https://goo.gl/forms/LOrGzXDJWvnRNqPK2!
 

Spagjog 17 november Oct. 27, 2018

Op zaterdag 17 november organiseren de jonggivers van Sint-Jacob hun befaamde jaarlijkse spaghettifestijn. Je kan komen genieten van een heerlijk bord zelfgemaakte spaghetti en tiramisu op ons lokaal, met een glas wijn, een koffie of een drankje uit de bar. Alle inkomsten gaan naar het kamp van de jonggivers.

We hebben een tarief voor kinderen (-12j) en studenten, en voorzien ook vegetarische spaghetti.

Spaghetti met tiramisu: €14 (gewoon tarief), €10 (-12 / student)
Spaghetti zonder tiramisu: €10 (gewoon tarief), €8 (-12 / student)

Er is een shift om 18u, en één om 20u.

Betalen kan de avond zelf, of met overschrijving naar BE66 3770 8989 0543. Vermeld daarbij zeker je naam. Wie niet aanwezig kan zijn, maar ons toch wilt steunen, kan op dezelfde rekening een vrije bijdrage doen.

Reserveren kan via onze google form (https://goo.gl/forms/ndtmYnrOCyXTeSve2), of door te mailen naar jonggiverleiding@sint-jacob.be, en is nog mogelijk tot en met dinsdag 13 november. Zeker doen!

Alvast tot dan!
De jonggiverleiding

Soepverkoop Kapoeka's 21/10 Oct. 4, 2018

Beste ouders, leden, sympathisanten, ...

Wij verkopen soep! We maken samen met de kapoeka's soep voor ieder die wil. Graag ontvangen wij op voorhand een bestelling via het bestelformulier in het kobeke dat je aan één van ons mag afgeven op zondag OF via onderstaand online bestelformulier. De soep kan je komen halen na de tocht op 21 oktober om 17u in de bar van ons lokaal.

 

We maken drie soepen:

- Tomatensoep 

- Courgette-broccolisoep

- Wortel-pastinaaksoep

 

Voor 1 liter, betaal je 5 euro. Wie eigen potjes meeneemt (ecologisch!) krijgt van ons 10% korting. 

 

U ontvangt van ons na bestelling een bevestigingsmail met het te betalen bedrag. Dat mag cash betaald worden op de dag zelf of overgeschreven op ons rekeningnummer BE86 7360 6758 6901 1. Ons e-mailadres is kapoekaleiding@sint-jacob.be, voor als u nog vragen heeft!

Het bestelformulier: https://goo.gl/forms/SnjstFFZf5vawVY32

 

Een stevige linker,

Baloe, Rikkie Tikkie Tavi, King Loewie en de kapoeka-jins

 

1ste Editie van de Grote Sint-Jacob Quiz April 15, 2018

Eindelijk!
Scouts Sint-Jacob 1-25 organiseert komende vrijdag om 20u (20/04) voor het eerst in haar lange bestaan een spectaculaire, spannende, sfeervolle superquiz. Een quiz met voor ieder wat wils: sportfanaten, muziekfreaks, computergeeks,... Iedereen zal zich vanavond in eigen talenten en kennis volledig kunnen uitleven!

Wij zorgen voor originele, verrassende rondes. Wij zorgen ook voor veel drank. Wij zorgen ook nog eens voor versnaperingen. Daarbovenop sturen wij jullie niet met lege handen naar huis, maar zorgen wij ook voor fantastische prijzen!

Waar moet jij voor zorgen?
Een top team! Een ploeg van maximum 6 personen waarmee jij denkt de nu al legendarische Sint-Jacob quiz te winnen.

Hoe kan ik mij inschrijven:
Stuur ten laatste donderdag 19/04 een mailtje naar groepsleiding@sint-jacob.be
Vermeld de namen van de teamleden en je teamnaam, originaliteit in naam wordt steeds geaprecieerd.

De quiz gaat door te Sint-Lodewijk Campus Pieter Van Hoboken, Pieter van Hobokenstraat 9, in de buurt van onze lokalen in centrum Antwerpen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt €20 per team en moet pas op de avond zelf (cash) betaald worden.

Tot dan!

1 2 >