scouts-logo-fleur-wide

...

Quiz- en eetavond: 9 februari Jan. 22, 2019

Die tijd van het jaar is aangebroken: gure winden waaien, liefst recht in ons gezicht, de temperaturen nemen een extra dipje, en nu sneeuwt het ondertussen ook. Kortom: de perfecte tijd om te quizzen! Daarom organiseert Sint-Jacob op zaterdag 9 februari een quiz, mét eetavond - want tijd om te eten is het wel vaker. We trappen (of happen) de avond af met hamburgers om 17u30, en om 19u beginnen we met de quiz. Alles zal zich afspelen op ons oude vertrouwde lokaal, op parochiaanstraat 12.

Inschrijven voor de quiz met een team van maximum 6 personen kan voor €20. Voor €8 ben je ingeschreven voor de eetavond, bestaande uit hamburgers en koude schotel. Voor vegetariërs voorzien we een vegetarische hamburger, en voor iedereen een gezellige avond. De winst gaat naar de aankoop van nieuw sjorhout.

Wil je graag je kennis beproeven samen met vrienden, familie, en andere Sint-Jacob-ers, en/of heb je gewoon zin in hamburgers? Aarzel dan niet, en stuur een mailtje naar groepsleiding@sint-jacob.be, of vul ons online formulier hier in: https://goo.gl/forms/LOrGzXDJWvnRNqPK2!